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名古屋大須在住の与作です。名古屋市千種区春岡通にある「錦華楼」さんに行ってきました。ここのご主人は厚生労働大臣認定「中国料理専門調理師」の資格を持つ専門調理師。昭和46年創業からこの地で地元の方に愛され営業を続けている老舗店です。高級店の味を町中華で味わえると専らの評判。
最寄り駅は市営地下鉄桜通線「吹上駅」から徒歩5分の駅近店。名物の餃子はニンニク入りにもかかわらず独自手法でニンニクの匂いを消しているそうです。一品一品へのこだわりがあり、お皿から料理人の熱意が感じられる名店。
■中国料理 錦華楼さん
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#名古屋 #町中華 #中華料理 #錦華楼 #グルメ #千種区 #吹上 #レトロ #Vlog #夫婦飯 #日本
名古屋大須在住、下町生まれの与作(よさく)です。名古屋や近郊の飲食店で飲んだり食べたりする動画を週1~2本のペースでアップしております。町中華、大衆酒場、大衆食堂をメインに有名無名問わずいろんなお店で飲み食いしています。
その他、ガイドブックで紹介されることがあまりないディープかつノスタルジーを感じる街、商店街、遊郭跡、色街、横丁の散歩動画やドライブ動画もあります。
東京・大阪・横浜・静岡・タイ・インドネシア・インド・ネパール・ベトナム・フィリピンなどで仕事をしていましたが今は縁あって名古屋。お世話になっている名古屋に恩返しがしたいと思い、また、コロナ不景気で困っている飲食店のお役に立ちたい、応援したいと思いメシ動画を始めました。
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I'm Yosaku who lives in Osu, Nagoya. I went to Kinka-ro in Haruoka-dori, Chikusa-ku, Nagoya City. The owner of the restaurant is a professional chef certified by the Minister of Health, Labor and Welfare as a "Chinese Cuisine Specialist. It is a long-established restaurant that has been loved by the locals since its establishment in 1971. It has a reputation as a place where you can enjoy the taste of high-class restaurants at a reasonable price.
The nearest station is Fukiage Station on the Sakuradori subway line, a five-minute walk away. The dumplings, a specialty of the restaurant, contain garlic, but the smell of garlic is removed by a unique method. The restaurant is famous for its attention to detail in each dish, and you can feel the enthusiasm of the chefs from the plates.
■ Chinese Cuisine Kinka-ro
https://goo.gl/maps/Hdd4d7ZZ9ueANgAR6
Hi , My name is Yosaku. I live in Nagoya Japan.
My channel uploads one or two videos a week of eating and drinking at restaurants in Nagoya and the suburbs. I mainly focus on Chinese food, bars and restaurants, and eat and drink at various restaurants regardless of their fame or not.
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(I used google translate. I am sorry if my English is wrong.)