第447回 KINTSUBA きんつば | Yukarinの旅行・自然・食べ物・cooking わがままブログ

Yukarinの旅行・自然・食べ物・cooking わがままブログ

I am a teacher at a private ONLINE Japanese cooking School in English. My foods are influenced by mum and grandma.
https://yutaka-22-naturalriches.jimdofree.com/

 

Why don't you cook with Yukarin?

Do you have trouble that you are always busy?

Do you want to add your recipes to new cuisine such as Japanese foods?

Do you need recipes for Japanese foods in English? 

Do you need one-to-one cooking lessons? 

 

 If you are interested in Japanese homemade foods even a little, please contact Yukarin.

We will be ready to provide ways you would like to learn.

 

Hi, there. How are you doing?

Today’s image is KINTSUBA, which is a traditional ANKO sweet.

Outsides are similar to a crepe, a very thin wheat product.

This outside is added Match, so its color looks like green.

The taste is not so strong.

This is a traditional sweet. Do you like it?

Thank you for visiting my blog.


 

 

 

皆様、いかがですか?

本日はきんつばです。

きんつばというとあんこをそのままいただいている感じがしますが、

甘すぎず、おいしくいただけるのはなぜでしょうか?

きっとあんこの甘さが絶妙だからだと思います。

職人の技ですね。この小さなお菓子に職人の技が詰まっていると思うとわくわくします。

今回のきんつばは抹茶バージョンです。ほのかに抹茶の香りがしますが、あんこの味を邪魔することなくとても上品に仕上がっています。

和菓子のすばらしさに気づいた今日この頃です。

本日もありがとうございました。

 

 

 

Follow me please.

 

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ 

私が主催するスクールは、オンラインの料理教室です。 料理のビギナーで料理教室に行くにくい、自分のペースで学びたいような人達を対象にしています。料理も習いたいけど、日本の料理文化なども知りたいという人欲張りな方にはぴったりです。 皆さまの周りで探しているような方がいらっしゃれば是非紹介して頂けますと幸いです。 もちろん、日本の方にも学んでいただけるレッスンをご用意しています。 英語でお料理してみませんか?まだ外国人の方から習うには敷居が高い!と思っていらっしゃる方、英語で何かを学びたい方には楽しく学んでいただけます。 日本語英語の両方での受講も可能です。 ご興味のある方は、この画面にある、【Contact to YUTAKA cooking class】または、スクールホームページのCONTACT USからご連絡ください。お待ちしております。 成約されましたら、少しばかりのプレゼントを用意しております。 どうぞよろしくお願いします。