クラッカー cracker | 英語を覚えたい狐のブログ

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英会話とかは億劫なので、自分なりに日々の出来事をを英語に翻訳して勉強します。
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ナビスコORIGINALプレミアムクラッカーが大好物で止まりません!

Nabisco's original premium crackers are my favorite and I can't stop!

 

イタリア産で原材料は小麦粉、植物油脂、食塩、モルトフラワー、イースト、膨張剤です。

Made in Italy, raw materials are wheat flour, vegetable oil, salt, malt powder, yeast, leavening agent.

 

小麦粉に含まれるグルテンは腸と脳に悪いので控えたい。

Avoid gluten in wheat flour as it is bad for gut and brain

 

植物油脂はトランス脂肪酸なので控えたい。

I don't want to take vegetable oils and fats because they are trans fatty acids.

 

1日の平均塩分摂取量は約10gで、クラッカー5枚の食塩量0.9gです。

The average daily salt intake is about 10g, and 5 crackers contain 0.9g of salt.

 

モルトフラワーは麦芽で栄養があります。

Malt flour is malted and nourishing.

 

イーストは糖質の吸収と血糖値の上昇を抑制するようです。

Yeast appears to inhibit the absorption of carbohydrates and the rise in blood sugar levels.

 

膨張剤は炭酸水素ナトリウムと硫酸アルミニウムカリウムなどがあるそうで、ビスケットには硫酸アルミニウムカリウムが使われるようです。

It seems that swelling agents include sodium hydrogen carbonate and aluminum potassium sulfate, and aluminum potassium sulfate seems to be used for biscuits.

 

硫酸アルミニウムカリウムは微量摂取なら問題ないようですが、タンパク質を凝固させる性質があるようです。

Aluminum Potassium Sulfate does not seem to be a problem if taken in small amounts, but it seems to have the property of coagulating proteins.

 

気にしてしまうとキリがないですが、健康であるために少し気にして生きていきたいと思います!

There is no end to worrying about it, but I would like to live my life with a little concern in order to be healthy!