■Keenan's Egg Quesadilla Recipe(エッグ ケセディーヤ レシピ)

キーナンの作るお料理のレシピを知りたいとご要望をいただきました得意げ

今回のレシピは、うちでよく作ってくれる「エッグケセディーヤ」

ではどうぞ!

(日本語版はこの下にあります)
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Egg Quesadilla Recipe:
(Serves 2)

Ingredients
• 3 eggs
• 4 (small) tortillas
• Cheese
• 1 tomato (sliced)
• 1 slice of onion
• A few slices of garlic
• 1 Bell pepper
• Salt & Pepper
• Ground cayenne pepper
• Olive oil

Instructions:

Step 1
Sauté the chopped onions, chopped bell pepper, and chopped garlic in the olive oil. Add cayenne pepper and black pepper to the vegetables. Scramble the eggs separately and add salt (to ones taste) to the eggs. Wait until the vegetables begin to brown, and then add the scrambled eggs to the pan. Scramble the vegetables and eggs together until the eggs are fully cooked. Put the vegi-eggs in a bowl- off to the side.

Step 2
Now to make the first quesadilla: Add more olive oil to the pan and put one tortilla in the pan. Then add some cheese to the top of the tortilla along with slices of tomatoes. Put half of the vegi-eggs on top of the cheese and tomatoes. Put more slices of tomato’s and cheese on top of that. Put the second tortilla on top of it all. Cook until both sides are golden brown. Repeat “step 2” and use the rest of the vegi-eggs to make your second quesadilla.

Enjoy! ラブラブ

写真は2枚目のトルティーヤをかぶせる前の状態です。






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■エッグ ケセディーヤ レシピ:
(2人分)

材料
• 卵 3つ
• トルティーヤ(小)4枚
• チーズ 
• トマト(小) 1個
• 玉ねぎ 1スライス(粗みじん切り)
• ニンニク 適量
• ピーマン 1個
• 塩&胡椒 適宜
• カイエンペッパー(チリペッパー)適宜
• オリーブオイル 適量



作り方
【ステップ1】
みじん切りにした玉ねぎ、ピーマン、ニンニクをオリーブオイルで炒める。
そこへカイエンペッパーと胡椒を加える。
卵を別の容器にとき、塩を適量加える(好みに合わせて)
野菜がブラウンになるまで炒めたら、そこへといた卵をいれ、野菜と卵をぐるぐると混ぜ合わせ、スクランブルエッグをつくる。
出来上がったらそのまま別のお皿に移す。


【ステップ2】
1つ目のケセディーヤをつくります。
同じフライパンにオリーブオイルを足し、そこへトルティーヤを1枚入れる。
その上にチーズ、トマトを敷く。
さらにその上に、作っておいたスクランブルエッグ(半量)を入れる。
その上にさらにチーズとトマトを乗せる。
そして、もう一枚のトルティーヤを乗せる。
片面が焼けたら、ひっくり返しもう一方の面もよく焼く。
こんがり黄金色になるまで焼けたら、出来上がり!

もう一つのトルティーヤもステップ2を繰り返して作る。

お楽しみください!ニコニコ





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