Beans cake
焼かずに凍らせて固めますひらめき電球
食べるときは半解凍の状態で食べると美味しいです。
今回は初めて作ったのですが、ココナッツオイルが少なかったようで大分ゆるくなりました照れ

{05C340CA-A89A-46DF-B2F8-27DA18344268}
(写真は解凍前の写真です)

<Beans cake>
★ひよこ豆
★赤インゲン豆
★黒豆
★水
★アガベシロップ
★メイプルシロップ
★塩
★ココナッツオイル

豆をお水に6時間程浸水させ、そのままお水で煮ます。その際甘味と少しだけ塩を入れ、豆が柔らかくなったら溶かしたココナッツオイルも入れてミキサーで撹拌します。
混ざったらそのまま型に入れて冷凍庫に入れて固めます。
上の写真では、別にひよこ豆を甘く煮て盛り付けました。

ユーチューブでローケーキの動画を見て作ってみました。
本当は豆ではなくナッツ類を使うようですが、手元になかったため今回のレシピになりましたてへぺろ


スイーツBeans cakeナイフとフォーク
No bake but freeze itひらめき電球
When you eat it, it’s delicious if you thaw it partially.
I made it for the first time.
It seems that coconut oil has little so cake became soft照れ

<Beans cake>
★Garbanzo bean
★Red kidney
★Black bean
★Water
★Agave syrup
★Maple syrup
★Salt
★Coconut oil

Soak all beans into water for about 6 hours and then boil it.
Then put sweetness and little bit salt.
After beans were soft, put coconut oil in it too.
Then mix those by mixer.
After that, put the batter into the pan and put it into freezer.
In above photo, I decolated boiled sweet garbanzo beans on the beans cake.

I saw some raw cake video on YouTube and tried to make it.
Usually it seems that people use something nuts but in this time, I didn’t have it so I used beansてへぺろ