I used bread flour made of Japan this time.I... View this post on Instagram I used bread flour made of Japan this time. It’s very interesting that the texture of bagel is quite different! I made the omelette that appear in his favorite storybook to meet his request. After lunch he played digger with baby star fruit! いつもはこっちで買う強力粉を使うけれど今日は日本の強力粉でベーグルを作ったら、食感が全く違う。 当たり前のことだけど、改めて実感。 日本の小麦はもちもち。 息子からオムレツ作って!とリクエスト。 お昼ご飯は チーズとカボチャのオムレツ トマトと赤パプリカソース ベーグル 小松菜カプチーノスープ ベビースターフルーツを大好きなディガーに乗せて遊ぶ午後 妹はスターフルーツ分けてもらえて嬉しそう #いろいろバス#オムレツ#カボチャとチーズ#プチトマトとパプリカのケチャップ#ベーグル#国産小麦粉#トラックあそび#シンガポール生活#赤ちゃんとの暮らし#shobabyfood#bagle#omletts#digger#2yearsboy#2monthbabygirl#singaporelife#toddlerlunch A post shared by Sho’s Baby Meal (@homemade_babyfood_) on May 12, 2020 at 12:52am PDT