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roule au marron

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黄身と白身は別々に泡立て後で合わせる


Yolk and the white fit separately after whipping


卵は冷蔵庫から出してすぐ使う。

Use eggs right out of the refrigerator.

生クリームは氷水につけて泡立てる。搾り出し袋を使う時も手の熱を加えないように気をつける

Whipping cream is dipped in ice water.Careful not also added to the heat of the hand when using bag squeezing

生地を巻くときに下に引いてあるわら半紙はすぐ捨てないように。巻き終わってから取る

Some coarse paper by pulling down when roll the fabric so as not to throw away immediately. Take over from winding

下に布を引き、わら半紙と一緒に生地を巻くが最後は布と紙を奥に押し出すように生地を転がし布の奥を引っ張りケーキを手前に寄せてぎゅっとロールケーキを締める

Spread a cloth under and Roll toghter the dough along with the coarse paper but Roll the dough last push in the back as cloth and paper Tighten the roll cake tightly to pull the cake and pull the back of the cloth

クリームにマロンペーストを使いクリームに栗を細かく混ぜ上に栗を乗せる


Marron use the paste to cream Place the chestnuts on the chestnut cream mix finely



 

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