Name:Ms.S
Language
Japanese and English
Cooking Style
Izakaya and more.
Experience
Famous Japanese restaurant in Midtown East and Japanese fancy restaurant in Brooklyn.
Qualification
Food Protection
Evaluation
1. Knowledge (調理知識)
料理の素材や特徴に関する知識。
Knowledge of ingredients and characteristics of cooking.
40point
担当の料理を自分なりに追求したり新しいスタイルを見つけようとする努力がある。その中にも何処か安心する味。もちろんファンが必ずいる。
There is an effort to pursue the cuisine in try and find a new style. Her seasoning is a reassuring taste.
2. Relationships with customers(顧客との関係づくり)
顧客との錦密なコミニュケーションによる関係づくり。
Building relationships through communication with customers.
45 point
お客さんとの距離感を保ちつつ自分の仕事をこなす。お客さんの好きなもの、嫌いなものを思えている。
She does own work while maintaining a sense of distance with restaurants customers. She try to know about what the customer likes and dislikes.
3. Manner(マナー)
身だしなみ、接客態度。
Personal appearance, customer service attitude.
40 point
綺麗な調理着を着用しているのでフロアに出てきてお客さんと会話をたのしんでいても問題ない。
She wears beautiful cooking clothes, so there is no problem even if she appears on the floor and enjoys conversation with customers.
4. Coordination with other departments(他の部門との協調性)
他部門とよ協力、連携。
Cooperation and collaboration with other departments.40 point
フロアーとキッチンを密接に繋げる役割をしている。フロアーのミスにも臨機応変に素早く対応できる。
It serves as a close link between the floor and the kitchen. She can respond quickly and flexibly to mistakes on the floor.
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