Name:Mr.M
Language
Japanese and English
Cooking Style
Sushi
Experience
Famous sushi restaurant to Izakaya sushi section. Over 10 years.
Qualification
Food Protection
Evaluation
1. Knowledge (調理知識)
料理の素材や特徴に関する知識。
Knowledge of ingredients and characteristics of cooking.
34 point
寿司の知識などには詳しいが、ほかの部門はほとんどない。
He has knowledge about sushi, but there are almost no other departments.
2. Relationships with customers(顧客との関係づくり)
顧客との錦密なコミニュケーションによる関係づくり。
Building relationships through communication with customers.
39 point
とても気さくで、お客さんとも仲良く話せる。もちろん仕事をこなしながら。
He is very friendly and can talk well with customers. While working, of course.
3. Manner(マナー)
身だしなみ、接客態度。
Personal appearance, customer service attitude.
40 point
常に身の回りを綺麗にし、冷蔵庫内を綺麗に保っている。
Always clean his surroundings and keep the inside of the refrigerator clean.
4. Coordination with other departments(他の部門との協調性)
他部門とよ協力、連携。
Cooperation and collaboration with other departments.
0 point
こだわりが強すぎる?何もホールスタッフに説明しないまま料理を出し、ホールスタッフがお客さんから「エクストラでソースが欲しい」と言われた時の対応に「無いと言って断れ」と言って追い返したりしていた。とても考えにくい対応。
Too obsessed?
Serve food without explaining anything to the hall staff, When the hall staff said, "I want an extra sauce" from a customer, He said, "say No" and turned it away.
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