Name:Mr. S
Language
Japanese and English
Cooking Style
Japanese
Experience
Midtown East top chef
Qualification
Food protection
Evaluation
1. Knowledge (調理知識)
料理の素材や特徴に関する知識。
Knowledge of ingredients and characteristics of cooking
10 point
料理にこだわりがあら様ですが、おそらく本人のエゴです。休日などを利用して個人のスキルを磨いたりすることは一切ない。
He's not particular about cooking, but it's probably his ego. He doesn’t use holidays to hone own personal skills at all.
2. Relationships with customers(顧客との関係づくり)
顧客との錦密なコミニュケーションによる関係づくり。
Building relationships through communication with customers.
0 point
お客さんからの味の苦情が来てもいっさい考慮しない態度。お客さんを友達と持ってるレベル。実際にこれが原因でレストランをクビになっている。
An attitude that does not consider at all even if customers complain about the taste. The level of having customers with friends. He isactually fired from the restaurant because of this.
3. Manner(マナー)
身だしなみ、接客態度。
Personal appearance, customer service attitude.
0 point
0ポイント以外にどの様にポイントをつければ良いかわからない。
I don't know how to add points other than 0 points.
4. Coordination with other departments(他の部門との協調性)
他部門とよ協力、連携。
Cooperation and collaboration with other departments10 point
仲良くスタッフと会話ができます。
You can have a good conversation with the staff.
30 / 400
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