Name:Mr.G
Language
Japanese and English
Cooking Style
Japanese
Experience
Fancy Japanese restaurant
Qualification
Food protection
Evaluation
1. Knowledge (調理知識)
料理の素材や特徴に関する知識。
Knowledge of ingredients and characteristics of cooking.
34 point
料理長をしていた事もあり、日本食の知識は詳しい。ですが、他国の料理となると少し劣っているイメージ。
He was the head chef, so He knows a lot about Japanese food. However, when it comes to food from other countries, the image is a little inferior.
2. Relationships with customers(顧客との関係づくり)
顧客との錦密なコミニュケーションによる関係づくり。
Building relationships through communication with customers.
40 point
お客さんの前で調理をするタイプのレストランだった為、勿論お客さんとの関係は良好だった。
Because it was a type of restaurant that cooks in front of customers, of course the relationship with the customers was good.
3. Manner(マナー)
身だしなみ、接客態度。
Personal appearance, customer service attitude.
40 point
必ず清潔なユニフォームを着て、お客さんにもナイスな対応をしていた。
He always wore a clean uniform and responded nicely to the customers.
4. Coordination with other departments(他の部門との協調性)
他部門とよ協力、連携。
Cooperation and collaboration with other departments.
40 point
フロアマネージャーとの連結もしっかりしていて何の問題もない。
313 / 400
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