Name:Mr.H

Language 

Japanese and English 

Cooking Style

authentic Japanese 

Experience 

Top chef (over 10 years ) Midtown East

Qualification

Food protection 

Evaluation


1. Knowledge (調理知識)

料理の素材や特徴に関する知識。

Knowledge of ingredients and characteristics of cooking.

37 point

長年日本食を作り続けて来ただけある。食材の特徴をいかした料理をする。だか、ほかの料理は全くできない。そこが問題。

He has been making Japanese food for many years. Cook dishes that make use of the characteristics of the ingredients. However, He can't cook anything else. That's the problem.



2. Relationships with customers(顧客との関係づくり)

顧客との錦密なコミニュケーションによる関係づくり。

Building relationships through communication with customers.

39 point 

お客さんと、仲がとても良く。仕事終わりにも良く遊んだりしていた。交友関係はとてもよいが、少しお酒を飲みすぎる。

He gets along very well with the customers. He used to hung out lot after work. The friendship is very good, but I drink too much.



3. Manner(マナー)

身だしなみ、接客態度。

Personal appearance, customer service attitude.

38 point 

身だしなみはもちろん問題ない。いつも白いコックスーツを着ていた。上記ので説明した通り、接客態度も問題ない。

Of course, grooming is no problem. He always wore a white cock suit. As explained above, there is no problem with the customer service attitude.



4. Coordination with other departments(他の部門との協調性)

他部門とよ協力、連携。

Cooperation and collaboration with other departments.

40 point 

マネージャーともよく話をしたり、サービスについてよく話している。営業中も問題なく連携が取れている。

I often talk to the manager and talk a lot about the service. We can cooperate without any problems during business hours.


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