Language
Japanese and English
Cooking Style
Ramen
Experience
Making ramen noodles all over the world.
Consultation
Qualification
Evaluation
1. Knowledge (調理知識)
料理の素材や特徴に関する知識。
Knowledge of ingredients and characteristics of cooking.
42 point
ラーメンだけでなく各国の料理を勉強し、何がラーメンに合うのかを常に勉強している。とても向上心がある。
He study not only ramen but also the cuisine of each country, and I am constantly studying what goes well with ramen. She is very ambitious.
2. Relationships with customers(顧客との関係づくり)
顧客との錦密なコミニュケーションによる関係づくり。
Building relationships through communication with customers.
45 point
カウンターがメインのラーメン屋で働いていた経験もあるため日常会話や、ラーメンに関する質問も答えれるぐらい余裕をもって接客ができる。
He has experience working at a ramen shop where the counter is the main, so He can have a relaxed conversation and answer questions about ramen.
3. Manner(マナー)
身だしなみ、接客態度。
Personal appearance, customer service attitude.
40 point
日本のラーメン屋という感じのユニフォームも今時のお洒落なラーメン屋のユニフォームも自分なりにアレンジし、お客さんを不快な気分にさせないよう常に気をつけている。
He arrange the uniform of a original Japanese ramen shop and the uniform of a fashionable ramen shop in his own way, and He is always careful not to make the customer feel uncomfortable.
4. Coordination with other departments(他の部門との協調性)
他部門とよ協力、連携。
Cooperation and collaboration with other departments.
45 point
過去に、大きなチームで大きなプロジェクトをした経験をいくつかある為問題なくこなせる。
In the past, He had have some experience working on large projects with big teams, so He can handle it without any problems.
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