Name:Mr.Y
Language 言語
Japanese, English and Spanish
Cooking Style
Izakaya
Experience
Top chef Over 10 years
Qualification
Food Protection
evaluation
1. Knowledge (調理知識)50 Point
33 point
居酒屋の知識は、充分にあるが他のジャンルが少し不足している。もう少し勉強が必要な部分がある。
There is enough knowledge of Izakaya , but other genres are a little lacking. There are some areas that need further study.
2. Relationships with customers(顧客との関係づくり)50 Point
40 point
忙しい中でもお客さんと会話をしつつ良い関係を保っていた。彼がを慕ってお客さんが来るぐらい良好。
Even though I was busy, I maintained a good relationship with the customer while talking to them. It's so good that he admires it and has customers.
3. Manner(マナー)50 Point
33 point
顧客、同僚に対して支障がはなかった。
There was no problem with customers and colleagues.
4. Coordination with other departments(他の部門との協調性)50 Point
44 point
フロアーマネージャーやオーナーとのコミュニケーショをとり積極的にキッチンをまとめようとしていた。
He was actively trying to organize the kitchen by communicating with the floor manager and owner.
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