Fragrant Tomato Beef Curry Recipe

香ばしいトマトビーフカレー レシピ・作り方

Ingredients - 材料

2 pounds well-trimmed boneless beef stew meat, cut into 1-inch pieces - 2 ポンドのよくトリミングされた骨なしビーフ シチュー肉を 1 インチの部分に切る

½ large white onion sliced - スライスした大玉ねぎ 1/2個

6 whole cloves - 乾燥クローブ 6個

2 large garlic cloves, chopped - にんにく大2片(みじん切り)

1 bay leaf - ローリエ 1枚

2 whole cinnamon sticks - シナモンスティック 2本

2 teaspoons powdered ginger - 粉末生姜 小さじ2

Dried crushed red pepper (to taste) I 乾燥唐辛子(お好みで)

1 ½ cup whole milk or soy milk - 全乳または豆乳 1½カップ

3 14.5 oz. cans of roasted tomatoes - 3~14.5オンス。 ローストトマトの缶詰

3 tablespoons Major Grey chutney - メジャーグレイのチャツネ 大さじ3

3 tablespoon fresh lemon juice - フレッシュレモン汁 大さじ3

1 large carrot peel and cut into rounds - にんじん大1本は皮をむき、輪切りにする

2 stalks fresh celery cut cross grain - 新鮮なセロリの茎 2 本、みじん切り

2 potatoes, peeled and cut into 1inch squares - ジャガイモ 2 個、皮をむき、1 インチ四方に切る

1 ½ tablespoons of regular curry powder - 通常のカレー粉 大さじ1½

No salt to added to this recipe - このレシピに塩を追加する必要はありません

 

Preparation - 準備

 

In a 5-quart iron pot add the following ingredients: canned tomatoes, sliced onions, cloves, bay leaf, lemon juice, cinnamon sticks, chutney, chopped garlic, stir together. Turn stove onto lowest setting. Now add the milk and stir as you increase heat to low. - 5 クォートの鉄鍋に次の材料を入れます: 缶詰のトマト、スライスした玉ねぎ、クローブ、月桂樹の葉、レモン汁、シナモンスティック、チャツネ、刻んだにんにくを一緒にかき混ぜます。 ストーブを最低設定にします。 牛乳を加えてかき混ぜながら、弱火にします。

 

In a skillet add rape seed oil no more that 3 ½ tablespoons, bring to low heat and add stew meat, cook slowly while stirring to get all sides cooked. Increase heat to medium and add ¾ cup of Sake to the pan and let simmer for about 1.5 minutes turn off heat, let rest. - なたね油大さじ 3 ½ 以下をフライパンに加え、火を弱め、ビーフ シチューを焦げ目がつくまで弱火にします。 中火にかけ、鍋に酒の3/4カップを加えて約1.5分煮てから火を止めて休ませます。

 

Add cooked beef to large pot less juice and stir in simmer mode, next in a separate pot add water to ¾ full and put on stove to boil. When boiling add carrots and potatoes, cook until firm, add celery to blanch, turn of heat and drain water from the pot. Add ingredients to the big pot and incorporate. Now add the regular curry powder and stir at medium heat for about 25 minutes, lower heat to low and let simmer. - 調理済みの牛肉を大きな鍋に入れ、煮汁を加えずに煮込みモードでかき混ぜ、別の鍋に水を 3/4 まで入れ、コンロで沸騰させます。 沸騰したお湯ににんじんとじゃがいもを入れてよく火にかけ、セロリを加えて沸騰させ、火を止めて水気を切る。 大鍋に の材料を入れて混ぜる。 レギュラーカレー粉を加えて中火で約25分間かき混ぜ、火を弱めて煮る。

 

To thicken add 2 tablespoons of cornstarch to a medium glass with water and stir until dissolved before adding it to the curry. - とろみをつけるには、コーンスターチ大さじ 2 を中程度のグラスに水を入れ、溶けるまでかき混ぜてからカレーに加えます。

 

Bon Apptite