パスタを茹でるお湯を沸かさなくていい、ひと鍋パスタ。

トマト、ひき肉、キノコの間違いないパスタです。

最初に具材を炒めて、トマト缶、水を加えます。

そこへ乾燥パスタをそのまま加えて、火を通します。

茹でてから和えるパスタより、少し、もちっと感が残るパスタに出来上がります。

洗い物が少なくて、お気に入りです。

仕上げはマイクロプレインで削ったチーズをたっぷりかけて召し上がれ!

 

Easy to cook! cook pasta in one pot
No need to boil water for boiling pastas.
No need to wash extra pots or frying pan.
You can cook tomato sauce pasta only one pot.
Put olive oil and sliced garlic in the pot and cook well.
Ane put ground beef and cook well, then pour a can of whole tomato and water.
After that, put fusilli to the pot and cover with tomato sauce and put the lid to the pot.
9 minutes later, delicious easy tomato past is ready!

Put  lots of grated cheese with Microplane on the pasta!