パスタを茹でるお湯を沸かさなくていい簡単パスタ。

少し深めのフライパン一つで作ります。

豚コマと青菜があれば和風パスタの出来上がりです。

工程は簡単!

1. みじん切りにしたニンニクをオリーブオイルと共に深めのフライパンへ入れて、弱火で熱します。

香りがでたら豚コマを入れ色が変わったら、薄切りしたタマネギを加えます。

2.半分に折ったフェデリーニ、青菜、水、醤油、出汁を加えてフタを閉めます。

途中かき混ぜて約9分火にかけます。

3.フタを取って、余分な水分を飛ばし塩コショウで味を整えて出来上がり!

English instruction is follwing:

This Japanese style pasta was made in one deep frying pan.
You don't need boiling water to poil pasta.
Easy peasy one pot pasta.

1. Put the minced garlic and olive oil to the deeper frying pan (Saute pan) and saute low heat.
   Add sliced pork to the pan and cook well then put sliced onion.
2. Snap fedelini in the middle and put them in the pot(1) and add green vegetable.
   Pour water, salt, soysauce and japanese broch to the pot. And put the lid to the pot and simmer them about 9 minutes.
   Mix the sometime during cooking.
3. Take of the lid and cook off the excess liquid and adjust the taste with salt and pepper at the end.