食品安全委員会の英文電子ジャーナル「Food Safety – The Official Journal of Food Safety Commission」Vol. 9, No.3を公開しました。
https://www.jstage.jst.go.jp/browse/foodsafetyfscj/list/-char/en


 

 

食品安全委員会の英文電子ジャーナル「Food Safety」Vol. 9, No.3を公開しました。
https://www.jstage.jst.go.jp/browse/foodsafetyfscj/list/-char/en


「Food Safety – The Official Journal of Food Safety Commission」は、食品のリスク評価に関する論文、食品安全委員会が取りまとめた評価書の内容等を海外へ情報発信しています。今回は以下の投稿論文、エディトリアルを掲載しています。

<総説>
Recommended Practices to Eliminate Campylobacter from Live Birds and Chicken Meat in Japan.
https://www.jstage.jst.go.jp/article/foodsafetyfscj/9/3/9_D-20-00021/_article/-char/en

<短報>
Antimicrobial Drug-resistance Profile of Vibrio Parahaemolyticus isolated from Japanese Horse Mackerel (Trachurus Japonicus).
https://www.jstage.jst.go.jp/article/foodsafetyfscj/9/3/9_D-21-00001/_article/-char/en

Development and Evaluation of Fluorescence Immunochromatography for Rapid and Sensitive Detection of Thermophilic Campylobacter.
https://www.jstage.jst.go.jp/article/foodsafetyfscj/9/3/9_D-21-00006/_article/-char/en

<エディトリアル>
On the Campylobacter Papers in this Issue.
https://www.jstage.jst.go.jp/article/foodsafetyfscj/9/3/9_D-21-00014/_article/-char/en

是非、ご覧ください。 

Food Safetyでは、論文投稿を随時受け付けております。ご投稿者の利便性を向上し、効率的な投稿審査システムを構築するため、オンライン投稿システムをご利用いただけます。投稿の際は、以下のURLをご覧ください。https://www.editorialmanager.com/food-safety/