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ヅルー・ニエポーランさん(写真の左側の紳士)




いつも笑顔で、温厚で優しい




ニューヨークで、長い間、有名なレストラツーア(レストラン事業者)です。




あの30年前ほど前にオープンして、



有名な『モントラシェ』のオーナーの方です。




モントラシェのあとは、『コルトン』に変わりましたが、




今回、ウィーンのハインツ・レイトバウアー



シカゴのチャーリー・ツロッター、



そして、



ゴードン・ラムゼイのもとで働いた





マーカス・グロッカーをシェフにして、




新しく『バタール』としてオープンです。





私は、一度しか行っておりませんが、




リーズナブルで、素晴しいお料理でした。




Bâtard in TriBeCa





Bâtard



239 West Broadway (Walker Street), TriBeCa, 212-219-2777, myriadrestaurantgroup.com/batard

ATMOSPHERE A warm and sometimes boisterous dining room with an undercurrent of elegance.

SERVICE Poised, practiced, with a mischievous twinkle in its eye.

SOUND LEVEL From lively to overexcited.

RECOMMENDED Yellowfin tuna with marinated radish and quinoa; octopus “pastrami”; black olive tortellini; veal tenderloin; chicken schnitzel; lamb for two; caramelized milk bread.

DRINKS AND WINE Cocktails are fine, but the point here is the wine, particularly but not exclusively Burgundy. After dinner, consider schnapps.

PRICES Two courses, $55; three courses, $65; four courses, $75.

OPEN Tuesday to Saturday for dinner.

RESERVATIONS Accepted.

WHEELCHAIR ACCESS A portable ramp provides access to the dining room and accessible restrooms.