

いつも笑顔で、温厚で優しい
ニューヨークで、長い間、有名なレストラツーア(レストラン事業者)です。
あの30年前ほど前にオープンして、
有名な『モントラシェ』のオーナーの方です。
モントラシェのあとは、『コルトン』に変わりましたが、
今回、ウィーンのハインツ・レイトバウアー
シカゴのチャーリー・ツロッター、
そして、
ゴードン・ラムゼイのもとで働いた
マーカス・グロッカーをシェフにして、
新しく『バタール』としてオープンです。
私は、一度しか行っておりませんが、
リーズナブルで、素晴しいお料理でした。
Bâtard in TriBeCa
Bâtard
239 West Broadway (Walker Street), TriBeCa, 212-219-2777, myriadrestaurantgroup.com/batard
ATMOSPHERE A warm and sometimes boisterous dining room with an undercurrent of elegance.
SERVICE Poised, practiced, with a mischievous twinkle in its eye.
SOUND LEVEL From lively to overexcited.
RECOMMENDED Yellowfin tuna with marinated radish and quinoa; octopus “pastrami”; black olive tortellini; veal tenderloin; chicken schnitzel; lamb for two; caramelized milk bread.
DRINKS AND WINE Cocktails are fine, but the point here is the wine, particularly but not exclusively Burgundy. After dinner, consider schnapps.
PRICES Two courses, $55; three courses, $65; four courses, $75.
OPEN Tuesday to Saturday for dinner.
RESERVATIONS Accepted.
WHEELCHAIR ACCESS A portable ramp provides access to the dining room and accessible restrooms.