思えば去年の年末から曜日関係なく毎日働いてるなぁ。目測を誤った自分のミスですが…。あと少... この投稿をInstagramで見る 思えば去年の年末から曜日関係なく毎日働いてるなぁ。目測を誤った自分のミスですが…。 あと少し、あと少しで一区切りつく!そしたら絶対休むっ!! 心身共にガス欠感あり。 今造っているのとは違いますが出荷した分載せます。 貴輔 青紙二号 牛刀 210mm,菜切165mm,文化165mm 軟鉄 本割込 鎚目 黒打 本霞研 水焼入 If you think about it, I've been working every day since the end of last year, regardless of the day of the week. It's my mistake to make a mistake in eye measurement ... A little more, a little more! Then I'll definitely rest! ! Lack of energy in both mind and body. It is different from what we are making now, but we will load the amount shipped. Kisuke Aogami No. 2 Gyuto 210mm,Nakiri 165mm,Bunka 165mm ,Soft Iron Honwarikomi Tsuchime kurouchi hongasumi sharpening Water quenching 間中刃物鍛錬所 URL : http://www.manaka-hamono.com #間中刃物鍛錬所 #貴輔 #manakahamonotanrenjo #kisukemanaka #kisuke #kisukeknives #blacksmith #forging #aogami #aogami2 #japaneseknife #Interrupt # Nakiri #Waterhardening#kurouchi #gyutoknife #Bunka #gyuto #bunkaknife #chefknife #knife #knive #kitchenknife #softiron #craft #Japaneseknife #Tradition #Blackstrike #Japaneseknives #nakiriknife Kisuke Manaka(@manaka_hamono_tanrenjo)がシェアした投稿 - 2020年Mar月21日pm4時51分PDT