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・外国人向け和食料理講師を目指すコース
 
【Date and Time】
3月21日(土)11時半~14時
 

Japanese "BENTO" culture is becoming more popular all over the world. We enjoy Bento every day at school or at work. Discover the fascinating history and basic rules behind these colourful, tasty boxed meals including the basic taste, nutrition, colors and order of preparation. 

 

There will be time for each participant to arrange the food within the box. Make your own Bento. Let's have a fun lunch time:)

 

MENU example】
・Rice ball(おにぎり)
・Deep fried Soymeat,Karaage
(大豆ミート唐揚げ)
・Japanese Rolled Omelet
(ヴィーガン出汁巻き)
・Some vegetable dishes
(野菜の飾り切り)
・Carrot Grace
(人参グラッセ)
・Miso soup 
-Learn how to make Japanese soup stock from the scatch.
・Mirin Pudding(みりんプリン)
 
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【Includes】
レシピ、ランチ
※レシピの商業利用はお断りしております
 
【Place】 
東京
神保町徒歩5分
九段下徒歩2分

 

【Fee】

 8,500yen plus tax

お支払いはこちらからお願いします

 

https://www.bentoyacooking.com/en/product/last-minute-online-payment-8500jpy/

 

Belongings・持ち物

エプロン

 

 

【How to apply・申し込み】

参加申し込みは、下記にメールをお願いします。(人数・希望日・メニュー)

 

Please contact us below with the number of participants, avilable dates and menu)

✉hello@bentoyacooking.com

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