この投稿をInstagramで見る

『よろにく』Vanneさんプロデュースの『窯焼き割烹 黒泉』へ☺️ キテミテマツドの地下にできた肉の専門店『黒犇』に隣接し、ファザードから良い意味で、驚きが続きます。シックなオープンキッチンのカウンター席に通され、やや緊張します😅 この日のお任せコースは、 北海道十勝の黒毛和牛ヒレや牛タン、 道産の雲丹、フランスとイタリアのキャビア等の特選素材を使用✨ なのに5千円って衝撃的‼️ しかも、ワインペアリングは、 シャンパーニュのHenriotからはじまり白2種赤2種デザートワインで5,000円。 日本酒ペアリングは、 栄光冨士の熊本城復興祈念酒2019 森のくまさん おりがらみ 純米大吟醸生原酒や新政NO.6など6種で5,000円。 せっかくだから両方頼んで、楽しみました🍷🍶 窯焼きのお肉を直球で味わったり、高級食材と組み合わせて提供したりと、窯焼き割烹ならではのスタイルをこの価格で体験でき、感動しました。 私が小学生二年生まで住んでいた松戸にこんな素敵なお店ができたとは。貧しかった頃の思い出から一変して良かったです😆 #窯焼き割烹黒泉 #黒泉 #肉割烹 #松戸 #松戸グルメ #肉 #ワイン #日本酒 #ペアリング #予約困難 #牛肉 #kurosen #matsudo #meat #wine #sake #pairing #foodie #gourmet #popularrestaurant ……………………………………………………………………………… Went to "Kurosen", produced by "Yoroniku" Vanne-san. It is adjacent to the specialty meat store "Kurohon", which is located B1 of Kitemitematsudo. Passing through the elegant open kitchen counter seats, I feel a little nervous. The course of this day, i Wagyu in Tokachi, Hokkaido. Uses special ingredients such as Hokkaido sea urchin and French and Italian caviar. The course was 5,000 yen. ️ +5,000 yen Wine pairing (Starting at Champagne Henriot etc.…) or +Sake pairing(Aramasa No.6 etc.…). I asked for both and enjoyed it. I was impressed by the taste of yakiniku and creative meat dish by combination of high-quality ingredients at such a good price. What a wonderful restaurant opened in Matsudo where I lived until the second grade of elementary school. It was good to change completely from memories when I was poor.

金成姫 (Sunghee Kim)(@sunghee.kim.1612)がシェアした投稿 -