Hello Ramen Lovers, I visited Ramen BARASOBAYA(ラーメン バラそば屋) in Machida. BARA means pork back rib. They had counter seats only. I ordered Soy source Barasoba with thin type noodle. Soup was pork broth base with strong soy source flavor. Dark colored. They had toppings of 3-4 pieces thinnest pork buck rib sliced and thick chopped green onion. They were nice combination. This is good Ramen. Especially if you love soy source flavor, you can't miss it! 町田駅から少し離れたラーメン バラそば屋。初訪問です。 明るい内装の店はとても整頓されてキレイです。バイト君一人のワンオペです。 たまたま21時で、客足が切れたのか、私一人でした。 券売機でバラそば醤油を選択。 麺は細麺、太麺選べます。細麺をチョイス。 待つ事しばし。カウンターに丼が置かれて豚バラ醤油の到着です。 かなり色の濃い醤油スープ。 豚バラのギラギラと光る脂が食欲をそそります。 ぶつ切りに近い太いネギも醤油と脂で美味しい。 さらに麺が特徴的です。 四角く、カペリーニの様な麺です。 特徴的な一杯でした。ご馳走さま! 皆さまもお試しアレ!(^o^)/ #ramen #balanced #noodles #lunch #japanesefood #souppasta #brunch #pasta yammy #delicious #delicia #delicioso #pork #porkback #rib #バラ #らーめん #醤油ラーメン #happy #らーめん #豚骨醤油 #ランチ #醤油 #ひとりごはん #うまい #麺スタ #メンスタ #グルメ

Enjoy the life from Yokohamaさん(@snafkin_i_like_him)がシェアした投稿 -