Hello Ramen Lovers, I went to MEN-YA CHIAKI(麺屋千晃) in Shin-Yokohama. CHIAKI is famous for Shibire Ramen, (Chinese Pepper Paralyzing soupless Ramen). But I tried normal Yokohama ie kei Ramen this time. It had typical ingredients for Yokohama ie kei Ramen. Mild pork flavor soup Thick noodle Big thin pork meat slice Boiled spinach 3 pieces of Nori Minced green onion The soup was not such strong, I could fully enjoy it until the end! Mild port soup was good. It was a nice ie kei Ramen in Shin-Yokohama. You can enjoy Chinese Pepper Paralyzing Ramen, too! Go and visit this CHIAKI!! 新横浜のしびれ混ぜそば千晃(ちあき)。 意外にも家系ラーメンの評判も悪く無い。 という事で、同僚三人でランチに攻めて来ました。 私は券売機でシンプルなラーメンを選択。同行者二人はしびれ混ぜそば。 元気の良いお姉さんに導かれて奥のテーブルに着席。 置いてくれたお冷はチャンと冷たい! 程なくラーメンが来ました。 見た目は典型的な家系です。 上の脂多めの豚骨スープ。 薄めの大きなチャーシュー。 ほうれん草に海苔3枚。 粗みじんの長ネギ。 スープは写真で分かる通り、やや透明感のあるあっさり豚骨スープです。 麺は中太麺。 最近、二回連続で濃厚豚骨は途中から辛かったのですが、今日は最後まで美味しく頂けました。 ただ次回は油少なめで良いかな。 ご馳走さまでした〜^o^

Enjoy the life from Yokohamaさん(@snafkin_i_like_him)がシェアした投稿 -