Walmartで販売の牛ひき肉商品リコール情報(Ecoli O157: 大腸菌) | ミシガン州アナーバー生活情報(Living in Ann Arbor, Michigan info)

ミシガン州アナーバー生活情報(Living in Ann Arbor, Michigan info)

ミシガン州アナーバー在住13年主婦、現地コーディネーターが更新するアメリカ生活情報ブログ。アナーバー駐在、ミシガン駐在、または定住の世帯向けに、7割仕事、3割自分の趣味嗜好で更新する情報ブログです。

 

全米アメリカのWalmart店舗で販売されていた牛ひき肉商品でリコール情報注意です下矢印

 

 

 

 

ミシガンローカルメディアではまだ情報が確認できなかったのですが、アメリカNationwideという形でFSISのサイトで、該当商品のリコールが発表されています下矢印

 

 

 

ミシガン州内のWalmart店舗で牛ひき肉を購入された世帯は、情報確認をお勧めしますベル下矢印

 

製造日付:April 26-27, 2024

リコール理由:E Coli O157(大腸菌)汚染の可能性

 

注意以下該当商品リスト:下矢印

  • 2.25-lbs. plastic-wrapped trays containing "93% LEAN 7% FAT ALL NATURAL LEAN GROUND BEEF" with lot code 117 and establishment number "EST. 86P" printed on the back of the label.
  • 1.33-lbs. plastic-wrapped trays containing four "PRIME RIB BEEF STEAK BURGERS PATTIES" with lot code 118 and establishment number "EST. 86P" printed on the back of the label.
  • 2.25-lbs. plastic-wrapped trays containing "85% LEAN 15% FAT ALL NATURAL ANGUS PREMIUM GROUND BEEF" with lot code 117 and establishment number "EST. 86P" printed on the back of the label.
  • 2.25-lbs. plastic-wrapped trays containing "80% LEAN 20% FAT ALL NATURAL GROUND BEEF CHUCK" with lot code 118 and establishment number "EST. 86P" printed on the back of the label.
  • 1.33-lbs. plastic-wrapped trays containing four "80% LEAN 20% FAT ALL NATURAL GROUND BEEF CHUCK PATTIES" with lot code 118 and establishment number "EST. 86P" printed on the back of the label.
  • 1.33-lbs. plastic-wrapped trays containing four "90% LEAN 10% FAT ALL NATURAL GROUND BEEF SIRLOIN PATTIES" with lot code 118 and establishment number "EST. 86P" printed on the back of the label.
 
注意リコール商品ラベル画像はこちら下矢印
 

 













 

該当商品を購入した世帯はただちに消費を止め廃棄し、販売店に返品問い合わせをお勧めしますベル

 

日本なお日本語でのE Coliについてのサイトはこちらご参照ください下矢印