福岡旅行の締めくくりは、いつも通り鮨寿楽。17:30開店なのに常連さんで一杯で飲み始めている。


僕はお任せ15貫7,000円、妻は特上10貫4,900円とテイクアウトでトロタクを注文。


若い板さん一人で余りの忙しさにてんやわんや。待つこと50分。

全ての握りに味ついている丁寧な仕事振り。
ひらめ、鯛、かんぱち、信じられないくらい旨い❗

Endding FUKUOKA trip is always SUSHI ZYURAKU in Kego.
In spite of 17:30 open,many regular costumes start to drink and eat.

I ordered Omakase15kan and my wife ordered Tokuzyou10kan.
Young chef is only and super busy.
It's a 50minitus wait.
As All hand-roll sushi is flaver, without Soysauce.
Flounder,sea bream,greater amberjack,incredible delicious.

やりいか、えんがわ、やりいかが特に特に旨い❗あと10貫食べたい。
Squid, Engawa,horse mackerel,so good.
Especially Squid is very very delicious.
I want it more 10kan.
雲丹とイクラ、想像を裏切らない旨さ。
Sea urchini and sammon row,delicious excepted.
赤海老、鮪、サザエ、頬っぺたが落ちるくらい旨い。サザエは超コリコリ歯応えあり。
Red Prawn,Tuna,Turban shell,are so delicious my cheeks will fall.
Turban shell is super chewy.
貝柱、焼いてあるので味が際立つ🎵
As Scallpos is grilled, so prominent.
鯖と本鮪大トロ。大トロ旨すぎて。
Mackerel and oily Tuna.
Tuna is too too delicious.
〆は穴子。やっぱり美味しい。
Conger eel,I call it a night.
板さんがテイクアウトは時間がかかりますと言って頂いたので断念。
あまりにも美味しすぎて至宝の一時❗
ご馳走でした。
11月絶対絶対来ます🎵
As Young chef said To go take long time,
we gave up.
Thank you for many hand-roll Sushi.
We will come here in November