福岡旅行の締めくくりは、いつも通り鮨寿楽。17:30開店なのに常連さんで一杯で飲み始めている。
僕はお任せ15貫7,000円、妻は特上10貫4,900円とテイクアウトでトロタクを注文。
若い板さん一人で余りの忙しさにてんやわんや。待つこと50分。
全ての握りに味ついている丁寧な仕事振り。
ひらめ、鯛、かんぱち、信じられないくらい旨い❗
Endding FUKUOKA trip is always SUSHI ZYURAKU in Kego.
In spite of 17:30 open,many regular costumes start to drink and eat.
I ordered Omakase15kan and my wife ordered Tokuzyou10kan.
Young chef is only and super busy.
It's a 50minitus wait.
As All hand-roll sushi is flaver, without Soysauce.
Flounder,sea bream,greater amberjack,incredible delicious.
やりいか、えんがわ、やりいかが特に特に旨い❗あと10貫食べたい。
Squid, Engawa,horse mackerel,so good.
Especially Squid is very very delicious.
I want it more 10kan.
あまりにも美味しすぎて至宝の一時❗
ご馳走でした。
11月絶対絶対来ます🎵
As Young chef said To go take long time,
we gave up.
Thank you for many hand-roll Sushi.
We will come here in November