肴は炙ったイカ煎餅 | cityボーイの✨あすから庭散歩♪

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【今季最終】燃えない道具箱、イカ煎餅、オススメのタレ をアップロードいたしました。

虫が居なくなる時期までオフシーズンに入ります。

今回も、新たな食材での七輪料理に挑戦してみました。またまた編集作業が進まずアップロードギリギリの完成となりお見苦しい点があるかもしれませんが御理解いただければ幸いです。


そして「庭ちゃんのささやかな休日ナチュライフ」でコンセプトとしているのは…、

年間休日80日前後 夜勤の関係もあり自由に過ごせるのは40日くらいと数少ない中で、自宅に居ながら可能な範囲で気軽に昔ながらのシンプルな生活を再現していこうというものです。

自然の素材にあまり手を加えずありのまま美味しく食べていければ幸せなのでは?

また誰でもマネ出来るようにという方法を追求していければと考えています。

主に今回使用した七輪を使った焼きがメインになると思いますが、「庭いじり〜通信」や「CITYボーイの庭散歩」で仕入れた食材などともコラボして進行していく予定ですので、今後も庭チャンネルを宜しくお願いいたします。

※補足
私は英語を理解していません、翻訳にはGoogle翻訳アプリを使用しています。


【This season's final】Non-flammable tool box, squid crackers, recommended sauce

has been uploaded.

The off-season will continue until the insects are gone.

This time too, I tried making Shichirin cuisine using new ingredients.  Once again, the editing work has not progressed and the upload was completed at the last minute, so there may be some unsightly aspects, but I hope you understand.

The concept behind “Niwa-chan’s Little Holiday Naturlife” is...


I have around 80 days off a year, and because I work night shifts, I only have about 40 free days, so I'm trying to recreate the simple, old-fashioned way of life as easily as possible while staying at home.


Wouldn't we be happy if we could eat natural ingredients deliciously as they are without much modification?


I also hope to pursue a method that anyone can imitate.


I think the main thing will be grilling using the shichirin that we used this time, but we also plan to collaborate with ingredients procured from "Gardening ~ Tsushin" and "CITY Boy's Garden Walk", so in the future, Thank you for your continued support of the garden channel.


※supplement

I don't understand English, I use Google Translate app for translation.