選手末は、横浜にある

ギリシャ料理を食べに行きました。

「スパルタ」というお店ですラブラブ

 

Last weekend my husband and I went to a

Greek restaurant、SPARTA,  in Yokohama.

 

 

ギリシャ料理は、

地中海料理の一つだそうです。

主人の実家、鳴門の気候は、

その地域の地中海式気候とよく似てるんですドキドキ

(瀬戸内海式気候と、

ふと思い出しました・・・ラブラブ

だから、ギリシャ料理は、

実家の食材で作れそう.

オリーブを育てているのも、

その理由から。

オリーブ/緑オリーブ/赤オリーブ/黒

 

It is said that Greek food is one kind of

Mediterranean cuisine.

The climete of my husband's hometown,

Naruto,

It is similar to the one in the Mediterranean area.

(I remember the word, Seto Inland Sea climate.)

So we think that we can apply Greek recipe 

to our local seafood, fruits, and vegetables. 

That's why we grow some olive trees. 

 

 

 

レストランの料理は,美味しかった~ナイフとフォーク

スープは、ドイツにいたころを思い出させる味音譜

いんげんとジャガイモのオリーブオイル煮は、

油っぽくなくて美味しかったです。

また行きたいな。

赤ワイン白ワインロゼワインシャンパン

 

The food in the restaurant was suparb.

The taste of the soup reminded me of

living in Germany.

The savory aroma came from oregano.

I liked the beans and the potatoes 

cooked with olive oil.

It contained lots of oil , but it was not so greacy.

I want to go there sometime.

 

 

↓我が家のオリーブガーデン↓

↓My olive garden↓

lomon tree

 

Sudachi trees

 

and olive trees

 

 

 

 

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