ふち立皿にショートパスタ | OUMEI DIARY

OUMEI DIARY

~小石原焼 翁明窯元の日常~
器づくり、器を活かした暮らし、子育ての何気ない一日など…。
今あるシアワセを綴ります。

ピエトロ×翁明窯元





〜Noodle Dishes from Around the World〜
Prosciutto and Potato Basil Pasta

A tasty recipe for Italian pasta! Using simple and easy-to-find at home ingredients and "PIETRO OUCHI PASTA". What really elevates this simple recipe is the delicious flavoured Basil sauce!
This dishware has a rustic feel and look, but given a matte glaze for a touch of modern edge. It also comes with a thick lip, making it perfect for serve short pasta. 




日常に取り入れやすい器の翁明窯元の器と一緒に世界の麺料理をご紹介します。
イタリアのおいしい麺料理!おうちにある具材とピエトロおうちパスタで。
おうちパスタのバジルをつかって簡単なのに、大満足のおいしさに!
今回の翁明窯元の器は、すっきりとしたマットな質感が特徴です。



器の端がすこし厚みのあるもあるので、ショートパスタのような麺料理との組み合わせにもおすすめです。