シンガポール風ビーフン×ひらひら大鉢 | OUMEI DIARY

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~小石原焼 翁明窯元の日常~
器づくり、器を活かした暮らし、子育ての何気ない一日など…。
今あるシアワセを綴ります。

ピエトロ×翁明窯元

コラボレシピ企画第2弾




〜Noodle Dishes from Around the World〜
Singapore Rice Noodles Recipe

A tasty recipe for Singapore Noodles! Stir-fried rice noodles with curry powder, vegetables and "our dressing"
- a Chinese take-out menu classic that is easy to make at home! 

The Fuchi shape is designed like a flower, and inside is the spiral pattern.
It has a very large surface area and is a large plate that is easy to use and good for noodle dishes. 




日常に取り入れやすい器の翁明窯元の器と一緒に世界の麺料理をご紹介!
「シンガポール風ビーフン」

カレー風味に、具だくさんの野菜。そして味つけにはピエロドレッシングでシンガポールのおいしい麺料理ができあがり!

今回の翁明窯元の器はひらひらのふちと、うずまき模様が特徴の器は浅鉢で使いやすく麺料理にもおすすめです。

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