神戸牛ステーキ「あぶり肉工房 和黒(Wakkoqu)」のブログ

 日々の「神戸牛」の厳選素材を中心に「神戸牛の部位」や「海鮮」「季節の野菜」などお客様に提供している厳選素材を紹介。


 「ワインやシャンパン」や「日々の出来事」なども当店の最新情報として皆様にお伝え出来ればと思っております。


 あぶり肉工房 和黒(Wakkoqu)


 北野坂本店

 神戸市中央区中山手通1丁目22-13ヒルサイドテラス1F

 TEL078-222-0678

 営業時間:12:00~22:00(L.O21:00

 新神戸店

 神戸市中央区北野町1丁目1新神戸オリエンタルアベニュー3F

 TEL078-262-2838

 営業時間:11:45~22:00(L.O21:00)


 詳しくは http://www.wakkoqu.com


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年末年始”営業時間”のお知らせ(^^)!!"New Year of hours."

神戸牛 ステーキ 「 あぶり肉工房 和黒」 坂田賢介のシェフ’s ブログ


こんばんは!!


ご覧頂きありがとうございます。


今日は「年末年始”営業時間”のお知らせ」をさせて頂きます。

本年も沢山のお客様にご来店頂きました事を心よりお礼申し上げます。

沢山のお客様との出会いは私達にとって財産です。

当店で食事をして頂きながらお客様の笑顔や楽しい会話が出来る事!!

更にお客様にとって大切な時間を共有し素敵な時間のお手伝い出来ること事にも感謝しております。


さてさて今年も後4日程となりました!!


”カウントダウン”のはじまりですね(^^)!!


ここで、”年末年始”の営業時間をお知らせいたします。

Good evening! !
Thank you for taking a look.
Today I announce the "New Year of hours."
I thank from the bottom of my heart that I received your visit to many of our customers as well this year.
The encounter with many of our customers are the property to us.
While we were eating in our shop your smile and pleasant conversation can do! !
In addition we are grateful to the help can be things of sharing wonderful time precious time for our customers.
Well It was a 4 schedule after this year! !
It is the beginning of "Countdown" (^^)! !
Here I will inform the New Year's holiday business hours.



神戸牛 ステーキ 「 あぶり肉工房 和黒」 坂田賢介のシェフ’s ブログ

北野坂本店


12月 30日 12:00~15:00(オーダーストップ)

12月 31日 休業

新年 1日 休業

    2日 12:00~20:30(オーダーストップ)
    3日
12:00~20:30(オーダーストップ)

新神戸店(ANAクラウンプラザホテル)


12月 31日 11:45~20:00(オーダーストップ)

新年  1日 12:00~21:00(オーダーストップ)

     2日 12:00~21:00(オーダーストップ)

     3日 12:00~21:00(オーダーストップ)

     4日 11:45~21:00(オーダーストップ)

     5日 11:45~21:00(オーダーストップ)

Kitanozaka head shop

December 30 12:00 to 15:00 (last order)
December 31 closed
New Year the 1st closed
January 2 12:00 to 20:30 (last order)
January 3 12:00 to 20:30 (last order)


Shin-Kobe shop (ANA Crowne Plaza Hotel)

December 31 11:45 to 20:00 (last order)
New Year the 1st 12:00 to 21:00 (last order)
January 2 12:00 to 21:00 (last order)
January 3 12:00 to 21:00 (last order)
January 4th 11:45 to 21:00 (last order)
January 5th 11:45 to 21:00 (last order)


*上記以外の日は通常営業いたします。

但し新神戸店 9日(金)~11日(日)内装工事の為休業いたします。

* The above other days I Usually business.

But Shinkobe shop 9th (Friday) to 11 (Sunday) for carpentry work will be closed.


■新神戸店(ANAクランプラザ神戸アベニュー店)

神戸市中央区北野町1丁目1新神戸オリエンタルアベニュー3F

TEL078-262-2838

※新神戸駅直結の場所にあり、 ビジネスやプライベートなど、ゆったりとお楽しみいただけます。

■ Shin-Kobe shop (ANA Crowne Plaza Kobe Avenue stores)
Chuo-ku, Kobe Kitano 1-chome 1 Shin-Kobe Oriental Avenue 3F

  TEL078-262-2838

※ new in the location of Kobe Station directly connected business and private, such as loose and enjoy.

神戸牛 ステーキ 「 あぶり肉工房 和黒」 坂田賢介のシェフ’s ブログ

 ■北野坂本店

神戸市中央区中山手通1丁目22-13ヒルサイドテラス1F

TEL078-222-0678

*伝統の北野の玄関口に有り、異人館を中心に、エキゾチックでファッショナブルな北野界隈もお楽しみいただけます。

■ Kitanozaka head shop
Chuo-ku, Kobe Nakayamatedori 1-chome 22-13 Hillside Terrace 1F
TEL078-222-0678
* Tradition of Kitano Ijinkan the exotic and fashionable Kitano neighborhood in the center there at the entrance of enjoy.


年の瀬がだんだんと街の雰囲気も忙しさを増しています・・・


当店でも大掃除や今年の後片付けに追われる毎日となりそうです!!


くれぐれも皆様も素敵な年を迎える準備に励んでください(^^)!!


それでは皆様お誘い合わせの上、ご来店をスタッフ一同お待ち申し上げます!!


         神戸牛 ステーキ「あぶり肉工房 和黒」  坂田賢介

Year-end has gradually increased also busy atmosphere of the city ...
It is likely every day to be chased by a large cleaning and this year's cleanup in our! !
Earnestly everyone also please work hard to prepare to greet a nice year (^^)! !
I would wait staff a visit at the top of everybody invitation alignment!
Kobe beef steak「WAKKOQU」  Kensuke Sakata


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臨時休業のお知らせ(^^)!!(News of the temporary closure)

こんばんは!!

新神戸店リニュアルオープンのお知らせ!!

平成27年1月9日(金)~11日(日)まで店内改装工事を行います。

つきましては三日間お休みを頂き12日(月)より営業させて頂きます。

尚、北野坂本店につきましては平常営業をしておりますのでご利用ください。

Good evening! !

Shin-Kobe shop Renewed of open news! !

I will do in-store renovations until January 9, 2015 (Friday) to 11 (Sunday).

If the booking you will be open than the top the rest of the three-day January 12 (Monday).

In addition, please use, so we have a normal open concerning Kitanozaka shop.


神戸牛 ステーキ 「 あぶり肉工房 和黒」 坂田賢介のシェフ’s ブログ


新神戸店の店内!!

開店から約25年の歳月が過ぎます(^^)!!


初めての大がかりな改装となります。

是非、リニュアルオープンする「新神戸店」を楽しみにしてください。

Shin-Kobe shop interior! !

Years of opening about 25 years it too (^^)! !

It will be the first large-scale renovation.

Come, please look forward to "Shin-Kobe shop" which Renewed open.


神戸牛 ステーキ 「 あぶり肉工房 和黒」 坂田賢介のシェフ’s ブログ

この期間北野坂本店は営業しております!!

それでは皆様お誘い合わせの上、ご来店をスタッフ一同お待ち申し上げます!!


          神戸牛ステーキ「あぶり肉工房 和黒」  坂田賢介

This period Kitanozaka shop We are open! !
So everyone on the invitation alignment, I would staff look forward to your visit! !

Kobe beef steak「WAKKOQU」  Kensuke Sakata


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神戸牛”リブロース”(^^)!!Kobe beef "rib sirloin"

神戸牛 ステーキ 「 あぶり肉工房 和黒」 坂田賢介のシェフ’s ブログ


こんばんは!!


坂田賢介のシェフ’sブログをご覧頂きありがとうございます。


今日は「神戸牛”リブロース」をご紹介させて頂きます。

Good evening! !
Thank you very much for seeing the chef 's blog of Kensuke Sakata.
I will introduce the "Kobe beef" rib sirloin "today.


リブロース・・・


ロースを大きく分けると肩ロース・リブロース・サーロインと なります。

”リブロース”は肩ロースとサーロインの間に位置し肩ロースとサーロインの旨味を兼ね備えた部位です。

ステーキ以外にもすき焼きやしゃぶしゃぶ用にも適しています。

Rib sirloin ...

It becomes the shoulder loin, rib sirloin sirloin is roughly divided into the loin.
"Rib sirloin" is a site that combines the taste of sirloin and chuck is located between the shoulder and loin sirloin.
It is also suitable for shabu-shabu and sukiyaki for even steak other than.



神戸牛 ステーキ 「 あぶり肉工房 和黒」 坂田賢介のシェフ’s ブログ


      ”牛の部位(色の着いている部分が”リブロース”です。)”


”リブロース”の芯(真ん中)の部分がサーロインの延長となり、その外側に


巻き込むような形をしてる部分が肩ロースの延長となります。


このように”リブロース”はサーロインの旨味と肩ロースの旨味が同時に


楽しめるのが特徴なのです。

"(It" is. Rib sirloin part have arrived color) "part of the cow"

Part of the (middle) core of "rib sirloin" becomes an extension of sirloin, on the outside
Portion that is shaped like will involve an extension of the shoulder loin.
Taste of the chuck and the taste of the sirloin is at the same time "rib sirloin" as this
It is a feature that I can enjoy.



神戸牛 ステーキ 「 あぶり肉工房 和黒」 坂田賢介のシェフ’s ブログ


           ”リブロースの芯(^^)!!”


見事な霜降りです!!


繊維がきめ細かいのも特徴です!!


是非、こちらの”リブロース”を堪能して頂ければと思います。


ここで恒例の提供コースのご案内です!!

"Core of the rib sirloin (^ ^)!"

It is the wonderful marbling! !
Fiber's fine also features! !
I think by all means, and if you can thoroughly enjoy the "rib sirloin" of this place.
It is a guide of course provide the annual here! !

ロース -Sirloin


ロースうす焼きセット 180g ¥7,800
オードブル、スープ、サラダ、焼野菜、コーヒー (ブレッド or ライス)
180g Ribe Sirloin,Appetizer,Soup,Coffee (Bread or Rice)
リブロース 250g ¥8,800
オードブル、サラダ、焼野菜、コーヒー (ブレッド or ライス)
250g Ribe Sirloin,Appetizer,Coffee (Bread or Rice)



”ロースうす焼セット180g ¥7,800-”は女性のお客様にも人気です!!



その他のメニューはこちらをご覧ください!!

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

http://www.wakkoqu.com/food.html


それでは皆様お誘い合わせの上、ご来店をスタッフ一同心よりお待ち申し上げます!!


    神戸牛 ステーキ「あぶり肉工房 和黒」 坂田賢介

"Set 180g ¥ 7,800 lightly grilled loin -" is popular with female guests! !
Menu of other look at this! !

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓

http://www.wakkoqu.com/food.html
So everyone on the invitation alignment, I would forward to staff one to serving you! !

Kobe beef steak「WAKKOQU」 Kensuke Sakata


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