Kanda @ Motoazabu / 元麻布 割烹 「かんだ」 | 恩田フランシス英樹 の VelVet Society / Hideki Francis Onda's VelVet Society

Kanda @ Motoazabu / 元麻布 割烹 「かんだ」

I was invited to Kanda in Motoazabu for dinner last Friday. The food style was traditional Japanese Ryoutei food and was decent and good, although there was a lot of other things that could have been better for a restaurant of this class. I am quite shocked of detail that were not in line with a 3 Michelin star restaurant, like the open bathroom door behind the counter, the way Mr. Kanda came out to tell us that he cannot make any food after requesting one person with a vegan preference. I left the restaurant a little hungry, but the SHINJYO and the TENDON was very very good.

先週金曜日香港の友人と元麻布の「かんだ」へ行きました。個室で食べましたが、やはりカウンターがおすすめ。個室はクーラーが効き過ぎか暑いかのどちらかであまりお勧めできません。料理は感激する物と普通の物との差が大きく、かんださんの「出汁」は結構薄め。濃い味が好きな方にはおすすめしません。サービスも?でした。天丼はものすごくおいしかったです。大サイズで食べたかったな。。

恩田フランシス英樹の日常


恩田フランシス英樹の日常
鮎の揚げ物


恩田フランシス英樹の日常
アワビの白子和え


恩田フランシス英樹の日常
鯛のお造り


恩田フランシス英樹の日常
Swordfish? I forgot what this was


恩田フランシス英樹の日常
トウモロコシ沢山のエビしんじょう?


恩田フランシス英樹の日常
穴子ご飯


恩田フランシス英樹の日常
太刀魚


恩田フランシス英樹の日常
牛頬肉の赤ワイン煮込み


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エビ天丼


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マンゴプリン