Four seasonのサンデーブランチ | シェフ宅にホームスティ☆ハワイ

Four seasonのサンデーブランチ

We went to check out the Sunday brunch at Four seasons hotel in Koolina.
フォーシーズンホテルのサンデーブランチに行ってみました。
All you care to drink Bloody Mary and Pina Colada.
ブラディーマリーとピナコラーダ飲み放題。
Add beer for red eye :)
ビールを加えてレッドアイに。^^
Oyster, crab and shrimp bar.
オイスター、カニとシュリンプバー。
You can taste several different kinds of oysters.
数種類のオイスターが味見出来ます。
Fresh local fruits Papaya, Pitaya, Longan, star fruits, Jack fruits, etc.
パパイヤだけでなく地産のピタヤやロンガン、スターフルーツ、ジャックフルーツなどもありました。
Poke Bar.
ポケもソース4種と魚が4種選べます。
Caviar!! Gravlox, smoked salmon.
キャ! キャビア!! 2種類のサーモン。
Noodle station (soba, somen, cold Chinese noodles)
お蕎麦、素麺と冷やし中華のヌードルバー。
Prosciutto and melon, marinated veggies. プロシュートやマリネ、サラダ。
Lobsters, NY steak, filet mignon, lamb chop. ロブスター、NYステーキ、フィレミニョン、ラムチョップ。

I dI'd not take other pictures like egg station, breakfast  (bacon, eggs benedict, grits, etc.) and desserts.
他にも卵のステーションや朝ごはん(ベーコン、 エッグベネディクト、グリッツなどなど) デザートたちは写真撮り忘れました。

It's pricey at $65 but it was well worth it.
Great job Four Seasons!
65ドルでお高めですが、充分価値があります。フォーシーズンさんありがとう~!!