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『六本木 鈴音』の出田貴幸氏プロデュースの薬膳火鍋専門店『SION modern Chinese』へ。 コースにしたら、 創作性に富んだ世界大会金賞受賞 前菜盛り合わせ、 よだれ鶏のタレ等ソースが選べる鹿児島産蒸し鶏、 こちらのオーナーシェフ戸口田氏のお父様によって自家栽培された鹿児島食材や鎌倉野菜を薬膳麻辣と白湯2種のスープが入った火鍋で楽しめました。 デザートは、日本酒と豆乳のパンナコッタを養蜂までしているお父様が大切に抽出した百花蜂蜜にかけていただきました。こんなにも喉を潤してくれて印象に残る蜂蜜があるとは‼️ 素材へのこだわり、その魅せ方が伝わるお店でした☺️ #sionmodernchinese #sion #シオン #火鍋 #薬膳火鍋 #薬膳 #広尾 #広尾グルメ #ニューオープン #新店 #旨辛 #hotpot #spicy #newopen ……………………………………………………………………………… Went to "SION modern Chinese", a specialty store for hot pot produced by Takayuki Ideta of "Roppongi Suzune" I ordered a course, Assorted appetizers won the gold medal of the world tournament. Steamed chicken from Kagoshima where I could choose sauces such as spicy sauce. I enjoyed Kagoshima ingredients grown by the owner chef's father,and Kamakura vegetables, in a hot pot containing two types of soup. For the dessert, sake and soy milk panna cotta with gathered Honey by his father. It was a wonderful shop where attract carefully selected materials.

金成姫 (Sunghee Kim)(@sunghee.kim.1612)がシェアした投稿 -