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二子玉川のチーズ料理店『バール ア フロマージュ スーヴォワル』へ🧀 まずはリオンの料理「セルヴェル・ドゥ・カニュ」から。フロマージュ・ブランとイクラの相性に驚きました。 ワインは、新井順子さんが手掛けた弱発泡性でフレッシュなヴィニフィレ・パ・ジュンコ・アライ ガメイ・ロゼ・ヌーヴォー’19で乾杯!その後もチーズプロフェッショナル&ソムリエの谷田氏にお任せし、勉強になりました☺️ ブリと春菊のタルトフランベ ミモレットとマンステールトッピングのハーフ&ハーフは、薄生地だからサラダ感覚で旬の食材を組み合わせていたり、アルザスの郷土料理とチーズのマッチングが素敵❣️ メルゲーズとケソマンチェゴ ハーブ香るフライドポテトは、ラム肉ソーセージに羊乳製チーズのコクが合い、後から足したエスプレット唐辛子の刺激も魅力的✨ 名物!焼きパテドカンパーニュコンテは、蝦夷鹿の肉々しさの中に、ホクホクのコンテがアクセントに。 ボーフォール エテは、そのまま思い出深い味を噛みしめました。 栗とポルチーニとコンテのフェットチーネは、ニュアンスの近い栗とコンテそして香り高いポルチーニが印象的。 仔羊のグリルとアリゴは、ノルウェーのブラウンチーズを加え、目の前でのびる演出がより魅力的🤩 予約してくださった先生が、サプライズでチーズプロフェッショナルの試験に私が合格したお祝いプレートをお願いしていて、皆様が祝福してくださいました😭 チーズ屋の特製パリブレストは、ヘーゼルナッツのバタークリームとサンネクテールをサンドしていて意外な相性に感動🥺 大人の夜パフェは、和栗とロックフォールアイスを使用し、チーズにちなんで羊の形に🐏 最後までストーリー性のある内容で、とても満喫できました😊 #sousvoile #barafromagesousvoile #二子玉川 #cheese ……………………………………………………………………………… Went to the cheese restaurant, “Bar a Fromage sous voile”.First of all, started from Lyon's dish used Fromage Blanc. I was surprised by the compatibility of cheese and Ikura.After toasted by Bois Lucas Gamay Rosé Nouveau Vinifié par Junko 2019, Cheese professional and sommelier Mr. Tanida selected pairing wine for us.The half-and-half(Amberfish and garland chrysanthemum tart flambe with mimolette,Munster topping )was nice combines seasonal ingredients feel like a salad,the other one was same Locality. Homemade lamb sausage and Queso Manchego were made from each sheep, and the Pimentd’Espelette added later were also attractive.Specialty! The baked pate de Campagne Conte was accented by the cheese in the venison.Beaufort ete chewed a memorable taste.Chestnuts, Porcino and conte fettuccine were strikingly nuanced chestnuts, conte and fragrant boletus.Lamb's grill and Arigo added Norwegian brown cheese, more attractive making finished in front of me.A cheese teacher who made the reservation asked for my celebration plate in Surprise that I passed the Cheese Professional Exam, and everyone blessed me. The cheese restaurant's special Paris Brest was impressed with compatibility with the hazelnut butter cream and the Saint-Nectaire.Adult night parfait was using Japanese chestnuts and Roquefort(made of ewe milk)ice cream and was so sheep shape.I really enjoyed.

金成姫 (Sunghee Kim)(@sunghee.kim.1612)がシェアした投稿 -