鶏のピーナツバターソース Kip Pindakaassaus |      CAFe LeKKeR のほほんブログ♪♪

こんばんは。

今週のプレートディッシュのミニ・メインでご用意しているのは、鶏のピーナツバターソースです。ピーナツバターの甘い味と鶏肉がほっこりと合います。一緒にマッシュポテトと食べると、尚更GOOD!です(*^_^*) ナイフとフォーク

Good evening!

For the mini-main for the plate-dish menu thig week, Chicken Peanut Butter Sauce (Pindakaassaus). The sweet tastes and the chicken meat go quite good and give the gentle flavor and mouth-touch. It is even better when having them together with mash potatoes(*^_^*)ナイフとフォーク



先ずは、鶏肉にスパイスをしてから、 フライパンに少し油(これも特別ブレンド!)を敷いてソテーします。

First of all, fry the chicken meats on the frying-pan with oil (this is special blended oil!), after seasoning with various spices.


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これは、特製のピンダカースサウス、ピーナツバターに様々な調味料を足して作ったスペシャルソースです♪ オランダ人の友達に教えてもらいました☆

This is Pindakaassaus, which is made of peatnut butter with blended seasonings... Very special sauce ! - the recipe received from my Dutch friend.



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ソテーした鶏肉を煮込み鍋に移して、特製ソースと合わせてグツグツと煮込み始めます。ここからはひたすらガマン(>_<)

Relocate the sateed chickens into the stewing pot and start stewing with the special pindakaassaus. From this moment, only the patience is requried.... just keep watching the stewing.



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最後に、やっぱりルクルーゼの鍋に移して仕上げ♪ ぷっくりとソースの沁み込んだ鶏のピーナツバターソースの出来あがり☆★ 

For finalizing, move them into Le Creuset pot.... the chickens get so tender with the full flavor of peatnut butter sauce richly. Ready ☆☆ 


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