蒸し暑いけど 暑くてもカレーは美味しい It's hot but let's have Curry!

トマト缶を使って、少しスープ風にアレンジカレー

マイルドで子供も食べやすいし、野菜もとれる一品にんじんリンゴ

 

 

今回は、トマト缶を入れてみたので少しスープ風になりました。

ピクルスの代わりに、きゅうりとセロリのサラダを付け合わせに。

 

Today I made a curry soup. By putting tomato juice it became like a soup.

Instead of vegetables pickles, have a cucumber and celery salad.

 

 

まずはお好みのお野菜を大き目に切る。

 

Cut those Vegetables into a big chunk.

 

 

野菜を全て炒め、水 カレールーを加えたら、トマト缶も加えて弱中火で煮る。

少しサラサラは残るが、煮立ったらよくかき混ぜてカレースープの完成。

 

Fry the vegetables with oil,  a Tbs. Once being sauted add tomato juice as well and simmer it over middium heat. When it boiled, mix well. 

Serve in a middium soup bowl!