Porridge season is here!I soak the oats over... View this post on Instagram Porridge season is here! I soak the oats overnight in water with a bit of apple cider vinegar to make it more digestible and to reduce the phytic acid content.(and then drain the oats.) Tofay, I used water, turmeric, coconut oil and butter to cook the oats well before adding cleopatra's unpasteurized milk. As long as the raw milk is not heated above 50C, all the vitamin C, enzymes and probiotics are still alive. Garnished with sliced banana, hemp seed oil and cinnamon powder. Add raw honey as you wish. Yum! オートミールを食べるのは1年ぶり。 冬には時々オートミールを朝食として食べることがあります。温まりますね。 オーツ麦は必ず一晩、少量のリンゴ酢を入れた水に浸し、浸した水は捨てます。 今回はターメリック、ココナッツオイル、バターをたっぷり入れてあります。私は最初は水だけで加熱し、オーツ麦が柔らかくなったらクレオパトラ生乳を入れています。生乳は50度以上温めなければ、ビタミンCも酵素もプロバイオティクスもまだ生きたままです。 最後にはバナナ、ヘンプシードオイル、シナモンパウダーで飾って出来上がり。 甘さは好みに合わせて生はちみつを入れます。 A post shared by Noriko Amies (@noriamies) on Jun 19, 2019 at 2:12am PDT