よく洋食レストランで柔らかくておいしい海老フライが出てきますが、
ねこが揚げるとかたくなっちゃうんです。
海老の種類も違うのかもしれないけど、ねこがあまり海老好きじゃないものだから、
しっかり火を通したくって、揚げすぎになるのかも。
昨日、お昼休みにNHKの今日の料理のレシピをチェックしていたら、
冷凍ブラックタイガーを重層で戻して揚げる海老フライのレシピを発見。
みんないろいろ工夫してるんだなー。
ねこが揚げるとかたくなっちゃうんです。
海老の種類も違うのかもしれないけど、ねこがあまり海老好きじゃないものだから、
しっかり火を通したくって、揚げすぎになるのかも。
昨日、お昼休みにNHKの今日の料理のレシピをチェックしていたら、
冷凍ブラックタイガーを重層で戻して揚げる海老フライのレシピを発見。
みんないろいろ工夫してるんだなー。
If you like the food, you'll learn how to cook it well.
But I don't like shrimp very much, and I still do not know how to cook it well.
When I fry it, I'd rather leave it in the oil longer to make sure it's cooked,
thus the shrimp curls and shrinks, and gets hard...
I found a recipe on the Internet of a soft fried shrimp with a help of baking soda.
And, I'd try that for K next time.
But I don't like shrimp very much, and I still do not know how to cook it well.
When I fry it, I'd rather leave it in the oil longer to make sure it's cooked,
thus the shrimp curls and shrinks, and gets hard...
I found a recipe on the Internet of a soft fried shrimp with a help of baking soda.
And, I'd try that for K next time.