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お父さんとお母さんが御贔屓のお魚屋さんに連れて行っていただきました。
お値段もよいのですが、とってもおいしいお魚が揃っていて、
夫とねこも、いつもお父さんとお母さんにごちそうになっています。
もう店じまいの頃だったので、探していたものはありませんでしたが、
お母さんにキンキの粕漬けの切り身やお刺身をチャッカリ買っていただいちゃいました。
夫は「さすがキンキだ!」と大満足したようです。

今日のねこ弁

ごはん
キンキの粕漬け
ごぼうとニンジンの豚肉巻き
マイタケの炒め物
お母さんお手製のヒジキ煮
プチトマト

Couldn't find the english name for this fish,
but it is delicious and is always expensive.
The skin is red, and the meat is white, and we call it Kinki.
We found fillets of the fish marinated in sake curd when K's mother took us to her favorite fish shop last weekend.
She was so kind to buy them for us, and we waited and waited for today to have it for our lunch.
It was very good, just as we've thought.

Today's nekoben

rice
kinki marinated in sake curd, and grilled
burdock root and carrot rolled with pork
stirfried mushroom
K's mom's hijiki(seaweed)
small tomato