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ヒレかつは夫の好きなものなので、いつもたくさん入れ過ぎてしまいます。
そこで、今回は努めて野菜を多くしました。
ナスにチーズとベーコンをはさんで衣をつけて揚げるのも美味しいですよねー。

今日のねこ弁

ごはん
黒豚のヒレかつ
ナスのはさみ揚げ
オニオンリング
ピーマンの素揚げ
湯むきトマトとブロッコリー
キャベツの千切り
フルーツ:キウイ

Sprinkle pork fillet or vegetable with flour and dip into beaten egg, then into breadcrumbs.
And you're ready to fry them in the oil.
This is how you make 'Katsu'.
You can make katsu with almost all food.
We ate at a kushi-katsu stand in Osaka last year, and found a variety of katsu we've never tried.
They were all good.

Today's nekoben

rice
deep fried pork fillet
deep fried eggplant with cheese and bacon inside
fried onion ring and green pepper
broccoli and tomato
shredded cabbage
fruit: kiwi fruit