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ショウガ焼き用の豚ロースを買いましたが、コレがちょっと厚め…。
前の晩からショウガ汁、醤油、酒に漬けて冷蔵庫に入れておきました。
ねこの好みはすぐに味が入って食べやすい薄切りロース肉かなー。

今日のねこ弁

ごはん
豚ロースのショウガ焼きアスパラガス・サニーレタス添え
ねこファーム産ジャガイモのサラダ
茹でサヤエンドウ
かぶの漬け物
フルーツ:キウイ

I've never succeeded in finding thinly sliced any type of meat in the States.
Here, you'll always find small pack of already sliced meat,
and you even have a choice of thiness.
I chose a bit thicker slices than usual and soaked in ginger, soysauce, and sake over a night,
and then, pan-fried them in the morning for bento.

Today's nekoben

rice
sliced pork loin pan-fried with ginger and soysauce
asparagus, lettuce, and podded pea
hot salad with potato, carrot, onion, and sausage
pickled turnip
fruit: kiwi fruit