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夫の好きな天丼のタレは、甘めでドロッととろみのあるやつ。
トライはするのですが、なかなかそうはできません。
今朝も、味見をしてもらいながらお砂糖やみりんを足して作った夫用特性タレを持って行ってもらいました。
どうだったかな、といつもお昼には気になります。

今日のねこ弁

ごはん
天ぷら(ホタテ、カボチャ、ちくわ)
掻き揚げ(タマネギ+干しエビ、ゴボウ+ニンジン)
かぶの漬け物
フルーツ:リンゴ

I remeber cooking Tempura for the first time in my life...
It was when I was 15, when I was staying with my host family in Seattle!
First try in a very wrong place!
Dare was I, or rather, dare were the family!!
I honestly forgot how they commented on it, but I do know it was no better than the one I make today.

Today's nekoben

rice
tempura(scallop, pumpkin, fish sausage,
onion + dried shrimp, burdock root + carrot)
salted white radish
fruit: apple