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出張が多い義兄が、よく空港から崎陽軒を買ってきてくれます。
白菜を敷いてふかし、あつあつを食べるととってもおいしいですよね。
お弁当にはどうかな、とトライしてみましたが、
やっぱり今度はおうちで食べよう、という結果になりました。
お弁当にはふかすよりも揚げたりするほうが良かったかも…。

今日のねこ弁

ごはんとお母さんの海苔の佃煮
タラと野菜ときのこのホイル焼き
崎陽軒のシュウマイと千切りキャベツ
白菜のピリ辛漬け
ほうれん草とおかかとクリームチーズの甘醤油和え
フルーツ:リンゴ

Pacific cod is one of our important local products.
Most of them are sent directly to factories and minced and steamed, and made into sausages.
Locals enjoy cooking the fish in a big pot, nabe, with lots of vegetables,
or, I like cooking the fillets in cream sauce.

Today's nekoben

rice with cooked down nori
pacific cod with vegetables and mushroom, grilled with mayonnaise sauce
shao mai(Chinese dumplings) with shredded cabbage
salted Chinese cabbage with red pepper
spinach, fish flakes, and cream cheese, with sweet soy sauce
fruit: apple