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今日は鮭弁当にハンペンの衣揚げ。
いつも四角いハンペンを4つに切って、切り込みにチーズとほうれん草を挟んでいましたが、
先日スーパーでチーズハンペンなるものを発見。
なーんだ、あるじゃん。
しかも、丸くて可愛いのです。
ご飯の上は、ネギ味噌。
長ネギを良くいためて、お味噌とお砂糖とお醤油で絡めました。
すごーくご飯がすすみます。
おにぎりの中にいれても美味しいです。
今日のねこ弁:
ごはんとネギ味噌
紅鮭
チーズハンペンの衣揚げ
ピーマンの衣揚げ
レンコンの金平
デザート:パイナップル

Miso is not only for soup, but it goes so well with rice when grilled with Japanese leek
that you can have bowls of rice endlessly.
This time, I stir fried leek well, and cooked down with miso, sugar, and soy sauce.
That's what you see on the rice.
You can put that miso and leek inside of rice balls.
Enjoy miso.
Today's nekoben:
rice with miso and leek
grilled sockeye salmon
fried fish sausage and cheese
fried green pepper
lotus root cooked in soy sauce and mirin
Dessert: pineapple