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週末に夫から「メンチカツが食べたい」とリクエストがありました。
メンチカツは私には馴染みの無い食べ物で、
夫からリクエストされるといつも本を探したり、ネットで検索したりしますが、
結局はハンバーグに衣を付けて揚げたやつですよね?
なのに、何故か不安でいつもレシピをプリントアウトして作り始めます。
今回は大サービスして大きく作ったので、ポンポンに膨らんでしまいました。
ご飯の入る場所がない!
今日のねこ弁:
メンチカツ
キャベツとニンジンの千切り
チンゲン菜とハムのマヨネーズ焼き
ミニトマト
デザート:リンゴ

Last night, I decided to cook to make some space in the fridge.
I was standing at the kitchen for hours, and when I'm done,
I estimated that it would take a week to eat up what I've just made.
Curry, corn soup, hamburger, stuff cabbage...
Almost all the pans I had was in use.
Now, I find a space in the fridge to put some more foods.
So, why did I do the cooking in the first place?
Today's nekoben:
battered and fried hamburger
shredded cabbage and carrot
leaf vegetable and ham stir fried with mayonnaise
small tomato
Dessert: apple