明日が仕事納めの夫は、会社の皆さんと年越しそばを食べに行くとか。
ねこはあさってが仕事納め。
でも自分だけならきっと作らないだろうなぁ、ねこ弁は。
ということで、ちょっと早起きして力を入れてはみましたが…。
そうすると失敗するんですよね、なんだかんだと。
今日の(今年最後の)ねこ弁:
寒天ごはん
アイナメの竜田揚げ
きんぴら
豆腐と鶏ひき肉のハンバーグ
ブロッコリーのチーズ焼き
OK, this is the last neko-ben for this year.
My husband will go eat soba, a special meal to close a year, with his colleagues tomorrow.
I will work until 29th.
So, tomorrow, on 28th, I'd do all the cooking for New Year's days.
I'd cook black beans for our parents and other special dishes for my parents.
I am thinking introducing the pictures of our new year's table in my blog
...in a couple of days!
Today's nekoben:
kanten rice
white meat fish, marinated in ginger, and fried
burdock root and carrot cooked in soy sauce
tofu and chicken burger
grilled broccoli with cheese