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冬はお弁当に入れられる野菜の種類がぐんと減りますよね。
お買い物に行くと、「お弁当の野菜、野菜」と頭を悩ませます。
今日はどうにかして玉ねぎをたくさん使ってお弁当を作ろう、と思い、
玉ねぎの肉詰めを作ってみました。
でも、お弁当にではなく、アツアツのスープと一緒に食べたいですよね。
あ~、本当にお弁当は難しい…。
今日のねこ弁:
寒天ごはん
エビフライ
玉ねぎの肉詰め
ホウレン草とゆで卵のグラタン
レタスとカイワレのドレッシング和え
デザート:ミカン

We went grocery shopping to a huge super-market last weekend.
Although I love to shop with my husband, I often do it alone on weekdays
so that he could spend his time doing other things he likes to do than carrying groceries.
But when we go together, I can get his requests, which I always welcome.
Last time, he found some fresh shrimps, and asked me to deep-fry them.
And that's what you see today in his bento.
Today's nekoben:
kanten rice
deep-fried shrimp
stuffed onion, cooked in consommé soup
spinach and boiled egg gratin
lettuce and sprout salad
Dessert: TV-orange