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結婚するまで魚肉ソーセージって食べたことが無かったかも。
ある日夫からお弁当に魚肉ソーセージをリクエストされて、びっくり。
「どうやって入れるの?タコ??」(魚肉ソーセージはどう頑張ってもタコにはなりません。)
良くお母さんがお弁当に入れてくれたそうで、卵と絡めてケチャップで味付けをするのだそうです。
はじめはソーセージの厚みとか卵の火の通りとか、全部が違いすぎて、夫のイメージとは違ったみたい。
もうちょっと薄く、とか、半熟気味に、とか、いろいろコメントしてもらって、
やっと現在に至りました。(なんて、まだまだなのかな?)
注意して選べば、添加物の少ない、DHAたっぷりの健康的な魚肉ソーセージを買うことができます。
今日のねこ弁:
ごはんとジャコ味噌
豆腐と鶏ひき肉とひじきのハンバーグ
ゴボウとニンジンと豚肉の煮物
魚肉ソーセージの卵炒め
デザート:オロブロンコ

I've never eaten fish sausage before I got married.
My husband requested it for his lunch one day, and I didn't know how to cook it.
He taught me his mother's recipe, and I tried it several times,
getting his feed back each time.
It's just a simple recipe,
but the thickness of sausage and the doneness of egg were all different at first
from what he had in mind.
And my husband was, and is always, honest to tell me how he feels.
I always welcome his candid comment so that I can improve myself.
And the most important part is, that he knows how to communicate.
Today's nekoben:
rice with miso and fish
tofu, chicken meat, and hijiki (seaweed) hamburger
burdock root, carrot, and pork, cooked in soy sauce and sugar
stir fried fish sausage in egg with ketchup
Dessert: sweet grapefruit