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今日は揚げ物づくし。
トンカツにチカフライ。
素揚げしたカボチャはねこファーム産、すごーく味の濃い良いカボチャです。
キンピラは義母さんがねこファーム産のニンジンを使って作ってくださいました。
これがまたすごーく美味しいんです。
いつもご馳走様です。
今日のねこ弁:
ごはん
レンコン、ゴボウ、ニンジンと豚肉のキンピラ
トンカツとチカフライ
キャベツの千切り
カボチャの素揚げ
デザート:リンゴ

Kin-pira is one of my mother-in-law's specialties.
I can never cook that the way she does.
She never uses a teaspoon to measure the seasoning.
And she doesn't have to taste before finish up the cooking.
What a mother.
Today's nekoben:
rice
kin-pira of lotus root, burdock root, carrot, and pork
deep fried pork and surf smelt
shredded cabbage
fried pumpkin
Dessert: apple